Theorie rijbewijs B

Om je rijbewijs B te kunnen halen zul je ook het examen voorde  theorie rijbewijs B moeten halen. Uiteraard is het toegestaan om hiervoor zelfstandig in de boeken te duiken. Maar Rijschool Verdoorn biedt cursisten die bij ons rijles nemen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een theoriecursus voor rijbewijs B. Zo kun je je zo goed mogelijk voorbereiden op het theorie-examen.

Theorie rijbewijs B in samenwerking met Verkeersschool De Jong Groep B.V.
Voor de cursus theorie rijbewijs B werkt Rijschool Verdoorn nauw samen met Verkeersschool De Jong Groep B.V. In het opleidingscentrum van Verkeersschool De Jong wordt de theorie-instructie van je docent aangevuld met moderne audiovisuele hulpmiddelen. De theoriecursus beslaat twee avonden en wordt afgerond met een proefexamen zodat je precies weet wat je straks tijdens het echte theorie-examen te wachten staat.

Voor de deelnemers aan de theoriecursus voor rijbewijs B wordt tevens vervoer geregeld naar het examencentrum van het CBR.

Je theorie-examen voor rijbewijs B op tijd halen
Je mag pas deelnemen aan het praktijkexamen als je geslaagd bent voor je theorie rijbewijs B. Zorg er dus voor dat je op tijd aan de slag gaat met de theorie voor rijbewijs B!

Kosten theorieopleiding rijbewijs B
Deelname aan de theorieopleiding rijbewijs B voor cursisten van Rijschool Verdoorn kost €125,-.

Theorie rijbewijs B | Schrijf je nu in bij Rijschool Verdoorn

 

 

 

Alvast zelf aan de slag voor je theorie rijbewijs B? Rijschool Verdoorn helpt je op weg!