Rijschool Wijk en Aalburg

Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

 

Ook voor autorijles in Wijk en Aalburg kun je terecht bij Rijschool Verdoorn. Voor een gewone rijopleiding of spoedcursus: In overleg met jou bepalen we de snelste route naar jouw rijbewijs B. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Autorijles in Wijk en Aalburg: Welke snelheid is waar van toepassing?

Autorijles in Wijk en Aalburg: Welke snelheid is waar van toepassing?

Autorijles in Wijk en Aalburg
Dus jij wilt je rijbewijs halen? Leuk! Bij Rijschool Verdoorn begeleiden we je graag op weg naar je rijexamen en je rijbewijs B. En om maar meteen van start te gaan: heb je als aspirant-automobilist wel eens nagedacht over bijvoorbeeld de volgende vragen?

  • Hoe hard mag je met de auto maximaal rijden op de Maasdijk? En geldt over de hele dijk dezelfde snelheid? En wat is de maximum snelheid in bijvoorbeeld de Rozenstraat en de Polstraat?
  • Welke provinciale weg leidt er vanuit Wijk en Aalburg vanaf de rotonde bij de Polstraat naar Eethen? De N267 of de N283? En hoe hard mag je op deze provinciale weg rijden met de auto?
  • Wanneer je vanaf jouw school met de auto naar huis zou rijden, hoeveel verkeerspunten kom je dan tegen waarbij jij als automobilist voorrang moet verlenen aan ander verkeer?

Het zijn zomaar een paar algemene vragen. En de kans is groot dat je je tot nu toe nog nooit bewust hiermee hebt beziggehouden. Wanneer je start met je autorijles in Wijk en Aalburg, dan zul je dit soort situaties iedere rijles tegenkomen.

 

Rijschool Wijk en Aalburg: voorbeelden van verkeerssituaties in Wijk en Aalburg
Nog wat voorbeelden van verkeerssituaties waar je tijdens je autorijles in Wijk en Aalburg zeker mee te maken krijgt:

Autorijles in Wijk en Aalburg | Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Het begin van de bebouwde kom in Wijk en Aalburg. Wie heeft er bij deze wegversmalling voorrang: jij of het tegemoetkomende verkeer? Je rijdt tevens een onoverzichtelijke bocht tegemoet: hoe benader je deze als automobilist?

Op de bovenstaande foto zie je het begin van de bebouwde kom van Wijk en Aalburg wanneer je vanaf de zuidkant via de Maasdijk het dorp binnenrijdt. Kun jij de vragen in het onderschrift van de foto goed beantwoorden?

 

Autorijles in Wijk en Aalburg met Rijschool Verdoorn

Je komt aan bij de bocht waar de Anjelierstraat overgaat in de Aalburgsestraat. Er staan haaientanden richting beide straten die op deze bocht uitkomen. Moet jij wel of geen voorrang verlenen aan verkeer dat uit de straat links van jou komt?

Je hebt net boodschappen gedaan en je wilt wegrijden van de parkeerplaats bij het winkelcentrum in Wijk en Aalburg. Hoe ga jij met de bovenstaande verkeerssituatie om?

 

Rijschool Wijk en Aalburg? Haal je rijbewijs B met Rijschool Verdoorn!

Je bent geslaagd voor je rijexamen en je hebt zojuist je rijbewijs B opgehaald bij het gemeentehuis in Wijk en Aalburg. Je rijdt vanaf de parkeerplaats richting de Bergstraat. Hoe hard mag je hier met de auto rijden?

Als rijschool Wijk en Aalburg streven we ernaar om je na je rijexamen af te leveren als een écht goede bestuurder zodat jij álle bovenstaande vragen zonder twijfel goed zult beantwoorden!

 

Nieuwsgierig geworden naar het verkeer in Wijk en Aalburg?
Hebben de foto’s en vragen over het verkeer je nieuwsgierig gemaakt naar het verkeer in Wijk en Aalburg? Bestudeer dan eens het bovenaanzicht en de kaart van Wijk en Aalburg. Een goede voorbereiding op je eerste autorijles!

Wijk en Aalburg van boven | Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Wijk en Aalburg van boven | Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Wijk en Aalburg op de kaart | Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Wijk en Aalburg op de kaart | Rijschool Wijk en Aalburg? Rijschool Verdoorn!

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting. Wil je verder in- of uitzoomen op het bovenaanzicht of de kaart van Wijk en Aalburg? Dat kan:

 

Rijbewijs B gehaald?
Als rijschool Wijk en Aalburg is het ons doel om jou zo snel mogelijk te begeleiden richting je rijexamen. TIjdens je rijlessen krijg je de gelegenheid om alle verkeerssituaties goed te oefenen zodat jij straks optimaal voorbereid bent op je rijexamen!

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je mag nu je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Informatie over hoe je in Wijk en Aalburg je rijbewijs kunt aanvragen vind je onderaan op de pagina over autorijles in Aalburg.