Rijschool in Zuid-Holland en Noord-Brabant

Rijschool Verdoorn verzorgt autorijlessen in Noord-Brabant, evenals autorijlessen in Zuid-Holland. Dus zoek je bijvoorbeeld een rijschool in Aalburg, een rijschool in Werkendam, Woudrichem of in Gorinchem? Neem contact met ons op!

Op deze pagina vind je een lijst van plaatsen en gemeenten waarin wij autorijles verzorgen. Klik op jouw woonplaats en vind tevens handige informatie over autorijden in jouw gemeente, het wegennet in jouw regio en bijzondere verkeerssituaties in jouw dorp of stad. Maar ook handige links naar gemeentewebsites, bijvoorbeeld voor het aanvragen van je rijbewijs nadat je geslaagd bent voor je rijexamen rijbewijs B.

Wij zijn uiteraard actief in de gehele regio rondom de plaatsen die worden genoemd in dit overzicht. Dus zie je jouw stad of dorp er niet tussen staan? Dan betekent dat zeker niet dat jij bij ons je rijbewijs niet kunt halen! Dus wil jij graag aan de slag voor je rijbewijs? Bel, app, sms of mail ons gerust!

We rijden onder andere in de omgeving van de volgende plaatsen:

Je kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Stuur een app of sms naar +31 (0)6-83 99 43 37, of mail naar autorijles@rijschoolverdoorn.nl, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rijschool Verdoorn. De MOTOR achter jouw rijbewijs!

 

 

Praktijklessen & theorielessen rijbewijs B
Voor de cursisten van Rijschool Verdoorn bestaat ook de mogelijkheid om naast de praktijklessen ook theorielessen te volgen. Slagen voor je theorie rijbewijs B is immers onmisbaar voor het behalen van je rijbewijs. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over theorie rijbewijs B.

Liever zelfstandig leren voor je theorie-examen rijbewijs B? Dat kan natuurlijk ook. En mocht je tijdens het studeren tegen vragen aanlopen waar je het antwoord niet op weet? Je kunt altijd bij je instructeur terecht voor antwoorden en advies. Om je alvast een beetje op weg te helpen: op onze website staat een volledig overzicht van alle verkeersborden in Nederland.