Rijschool Aalburg

Rijschool Aalburg? Rijschool Verdoorn!

 

Rijschool Verdoorn verzorgt ook autorijles in Aalburg. Zowel voor een gewone rijopleiding als voor spoedcursus rijbewijs B. Alle rijlessen bij Rijschool Verdoorn worden gegeven mét LesCam. Dus ben jij op zoek naar een rijschool Aalburg? Neem dan contact op met Rijschool Verdoorn.

 

Gemeente Aalburg

 

 

 

 

 

 

 

Aalburg. Ingesloten tussen twee rivieren en vier grote snelwegen. Weet jij welke vier snelwegen dat zijn en waar ze precies naar toe leiden? Welke snelweg kies je als je vanuit Aalburg naar Utrecht wilt rijden? En via welke provinciale weg bereik je die snelweg dan?

De kans is groot dat je nog nooit bewust over de bovenstaande vragen hebt nagedacht. Iets wat je zeker wel zult gaan doen vanaf het moment dat jij voor je eerste autorijles achter het stuur stapt. Bekijk de volgende kaar maar eens!

(Klik op de kaart voor een vergroting of op de volgende link naar de Google Map van Aalburg om verder in te zoomen.)

Rijschool Aalburg | Verken de weg rondom Aalburg met Rijschool Verdoorn.

Rijschool Aalburg | Verken de weg rondom Aalburg met Rijschool Verdoorn.

En? Worden de antwoorden op de eerder gestelde vragen al duidelijker? Welke snelweg zou je nu kiezen voor een ritje richting Utrecht?

Uiteraard begint je autorijles niet direct op de snelweg maar met het oefenen van de basisvaardigheden die je nodig hebt om de auto te kunnen besturen. Heb je dit onder de knie, dan zul je als aspirant automobilist voor het eerst kennismaken met het verkeer in de bebouwde kom van Aalburg. En daar zul je ongetwijfeld ook verkeerssituaties tegenkomen waar je als voetganger, fietser of bromfietser nooit echt bij stil hebt gestaan.

Bekijk het volgende satelietbeeld van Aalburg maar eens. (Klik op de satelietfoto voor een vergroting of klik op de link om verder in te zoomen op het satelietbeeld van Aalburg.)

Rijschool Verdoorn - Jouw rijschool in Aalburg

Verken de bebouwde kom van Aalburg met Rijschool Verdoorn.

Hoe rijd je bijvoorbeeld de Rietkant het snelste naar het gemeentehuis in Wijk en Aalburg en vervolgens door naar het dorpshuis in Genderen? Hoeveel straten kom je onderweg tegen waarbij je het andere verkeer voor moet laten gaan? Op welke punten heb jij voorrang? En hoe hard mag je rijden op deze route?

 

Rijschool Verdoorn. Jouw rijschool Aalburg
Wanneer je autorijles volgt bij Rijschool Verdoorn, dan krijg je standaard rijles met LesCam. Met dit camerasysteem dat speciaal is ontwikkeld voor het geven van autorijles, kunnen wij je direct tijdens de les feedback geven aan de hand van video-opnamen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van video-opnamen van jouw interactie met het verkeer én van jou als bestuurder van de auto.

Gedurende je rijlessen maak je niet alleen uitgebreid kennis met het wegennet van Aalburg maar ook van de gehele regio daaromheen. Alle cruciale verkeerspunten die zeker terug zullen komen op je rijexamen worden intensief geoefend. Want als rijschool Aalburg streven wij er niet alleen naar om je straks in één keer te laten slagen maar vooral ook om je als een écht goede chauffeur “af te leveren”!

 

Succesvol je rijexaman afgelegd? Gefeliciteerd!
Ben je geslaagd voor je rijexamen? Van harte gefeliciteerd! Als nieuwe automobilist mag je nu je rijbewijs B aanvragen bij het gemeentehuis van Aalburg.

 

Geslaagd voor je rijexamen? Dan mag je bij het gemeentehuis in Wijk en Aalburg je rijbewijs B ophalen!

Geslaagd voor je rijexamen? Dan mag je bij het gemeentehuis in Wijk en Aalburg je rijbewijs B ophalen!

 

Als rijschool Aalburg helpen we je ook na het behalen van je rijbewijs B graag op weg met de volgende informatie:

 

Meer informatie over autorijden / rijbewijs B in de gemeente Aalburg