Inschrijven bij Rijschool Verdoorn

Lees hier hoe je je kunt inschrijven bij Rijschool Verdoorn.

Online inschrijven
Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven bij Rijschool Verdoorn door het onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. (Velden met een * zijn verplicht)

Je naam *

Je email *

Je woonplaats *

Je telefoonnummer *

Je keuze *
 Intake Rijbewijs B Autorijles rijbewijs B Overstapservice Theorie Een algemene vraag

Onderwerp (optioneel)

Jouw bericht aan Rijschool Verdoorn (optioneel)

 

Inschrijven per e-mail
Stuur ons een e-mail via autorijles@rijschoolverdoorn.nl en laat ons weten waar je je voor wilt inschrijven. Vermeld daarbij je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Zodra wij je bericht hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een eerste afspraak met je in te plannen!

 

Telefonisch inschrijven
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons op +31 (0)6-83 99 43 37 en wij schrijven je direct in. We plannen dan ook meteen een eerste afspraak in voor jou!

NB: Het kan voorkomen dat je ons belt terwijl wij autorijles aan het geven zijn. In dat geval nemen we op dat moment alleen je naam en telefoonnummer aan. We bellen je dan uiteraard altijd zo snel mogelijk terug!

Op deze manier proberen we telefoongesprekken tijdens de rijles tot een absoluut minimum te beperken. Wel zo prettig voor de cursist. (En dus ook voor jou wanneer jij straks bij ons achter het stuur zit.) Bij voorbaat dank voor je begrip!

 

Laat Rijschool Verdoorn jou terugbellen
Stuur ons een e-mail of SMS (naar +31 (0)6-83 99 43 37) waarin je ons laat weten waarvoor jij je bij ons in wilt schrijven. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om de inschrijving met je te regelen!