Informatie rijbewijs B voor ouders / verzorgers

Informatie rijbewijs B voor ouders/verzorgers:

U laat uw zoon of dochter autorijles volgen bij Rijschool Verdoorn. Als ouder of verzorger kunt u zowel voor als tijdens de cursus altijd bij ons terecht met uw vragen!

Jongeren kunnen met autorijles beginnen vanaf het moment dat ze 16,5 jaar oud zijn. Een hele stap! En niet alleen voor de leerling, maar vaak ook voor de ouders / verzorgers. Wij begrijpen dan ook goed dat u wellicht vooraf de nodige vragen beantwoord wilt hebben voordat u uw kind inschrijft. Geen punt! Neemt u gerust contact met ons op. Wij zullen altijd alle vragen zorgvuldig beantwoorden.

Meer informatie rijbewijs B over 2toDrive waarmee jongeren voor hun 18e verjaardag hun rijbewijs B kunnen halen.

Als ouder / verzorger een keer meerijden tijdens de autorijles
Indien u als ouder / verzorger benieuwd bent naar de praktische werkwijze van Rijschool Verdoorn, dan wordt u de mogelijkheid geboden om een keer mee te rijden met één van de rijlessen van uw kind. U kunt dan zelf ervaren hoe de rijles wordt gegeven.

Ervaring opdoen als toekomstig coach
Haalt uw kind zijn of haar rijbewijs voor de 18e verjaardag en wordt u door hem of haar als coach aangewezen? Dan vraagt u zich misschien af hoe u uw taak als begeleider het beste kunt uitvoeren. Ook dan kan een keer meerijden tijdens de rijles van uw kind heel nuttig zijn. U bent van harte uitgenodigd! Lees meer over het meerijden als toekomstig coach.

Contactgegevens Rijschool Verdoorn (René Verdoorn)
Telefoon:  +31 (0)6-83 99 43 37
E-mail: info@rijschoolverdoorn.nl of autorijles@rijschoolverdoorn.nl

Wilt u dat wij u terugbellen?
Stuur ons een SMS of e-mail met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Lees hier wat cursisten over Rijschool Verdoorn zeggen.