Cursisten over Rijschool Verdoorn

Wat zeggen cursisten over Rijschool Verdoorn? Je leest het hier!

 

In een half jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald bij René. De lessen waren altijd heel gezellig. Met René samen lachen om grapjes op de radio, daar kijk ik goed op terug.

Hij is een rustige, vriendelijke instructeur. Hij neemt de tijd om onderwerpen uit te leggen en zal het je nooit kwalijk nemen als je het fout doet. René stelde me altijd op mijn gemak en maakte het rijden leuk.

Nog steeds rijd ik met plezier en hoop ik René een keertje tegen te komen op de weg!

Martine Burger geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Martine Burger geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Martine Burger – geslaagd voor rijbewijs B op 18 maart 2014


 

De rijschool is me goed bevallen omdat de lessen mooi op elkaar aansluiten. Als je een nieuwe vaardigheid onder de knie had ging je meteen weer door naar de volgende nieuwe vaardigheid.

René is als instructeur een rustig persoon die duidelijk uitleg geeft. En daarnaast was het ook altijd gezellig.

De lesauto was een hele fijne auto om mee te rijden.

Corne Versluis geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Corne Versluis geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Corne Versluis – geslaagd voor rijbewijs B op 24 januari 2014


 

Mijn rijlessen bij René Verdoorn heb ik met veel plezier gevolgd. Hij ging erg gestructureerd te werk. Iedere les gaf hij uitleg over een bepaalde handeling die we vervolgens in de praktijk gingen oefenen, net zo lang tot het goed ging. Handelingen die je in de vorige lessen behandeld had bleven uiteraard ook steeds herhaald worden.

René wist erg goed uit te leggen wat je precies verkeerd deed en wist op een vriendelijke maar toch duidelijke manier dat over te brengen.

Er heerste een leuke en ontspannen sfeer waardoor je gewoon lekker kon rijden en met vertrouwen achter het stuur zat.

Lidwine geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Lidwine geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Lidwine – geslaagd voor rijbewijs B op 7 november 2013


 

In oktober 2013 heb ik mijn rijbewijs gehaald door de lessen die ik kreeg van René. In totaal waren dit 37 lessen van 1,5 uur.

Toen ik begon kreeg je een handig mapje waarin elke keer de volgende les werd geschreven zodat je een overzicht had. Aan het begin van elke les werd besproken wat we deze les zouden gaan doen. We reden vaak in Gorinchem en omgeving. Soms stopten we om even wat theorie door te nemen over de volgende opdrachten.

Ik vond René een zeer aardige en geduldige rijinstructeur. Hij laat zijn leerlingen ook pas afrijden als ze er echt aan toe zijn zodat ze vrijwel nooit een herexamen hoeven te doen.

De auto was ook erg fijn om in te rijden en er was nooit iets mee aan de hand. Als de auto in het begin wel eens afsloeg deed die het zo weer door middel van het start-stopsyseteem.

Ik vond het belangrijk dat ik in mijn rijlessen steeds meer zelfvertrouwen zou krijgen. Dat ik uiteindelijk zelf zonder instructeur de weg op zou durven. In al die lessen heb ik heel veel geleerd van René en voelde me toen ik mijn examen deed ook zelfverzekerd genoeg dat ik het goed zou doen. Nu heb ik al weer een half jaar mijn rijbewijs en ben nog steeds zelfverzekerd op de weg!

Kathlee Romijn geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Kathlee Romijn geslaagd voor rijbewijs B bij Rijschool Verdoorn

Kathlee Romijn – geslaagd op 14 oktober 2013