Autorijles vanaf 16,5 jaar

Autorijles vanaf 16,5 jaar: In Nederland kun je op je zestiende al beginnen met het halen van je theorie voor rijbewijs B. Ben je 16,5 jaar oud, dan kun je ook daadwerkelijk beginnen met je autorijlessen! En vanaf de leeftijd van 17 jaar mag je deelnemen aan het praktijkexamen voor rijbewijs B.

“Huh? Examen doen voor je rijbewijs B als je 17 bent? Maar je mag in Nederland toch pas zelfstandig autorijden als je 18 bent?”  Inderdaad, dat klopt. Maar haal jij vóór je achttiende verjaardag je rijbewijs B, dan mag je tot die tijd onder begeleiding van een coach tóch autorijden!

Schrijf je nu in bij Rijschool Verdoorn

 

 

 

Rijschool Verdoorn biedt autorijles vanaf 16,5 jaar aan binnen het 2toDrive concept dat door de Nederlandse overheid op 1 november 2011 is ingevoerd. Het biedt jongeren de mogelijkheid om alvast extra rijervaring op te doen voordat ze op hun 18e zelfstandig in een auto de weg op mogen.

Meer informatie over autorijden voor je 18e of het meerijden als begeleidend coach vind je op onze pagina Autorijles onder de 18 met 2toDrive.

Autorijles vanaf 16,5 jaar met 2toDrive bij Rijschool Verdoorn